مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نمایشگاهی

سلام بنده ماشین موروثی پدرم رو فروختم و به جاش ماشین خریدم نمایشگاهی سند رو اول کاربه من نداد موقعی که سند زدم متوجه شدم تو سند زدن اتاق اصالت دارد چطور از نمایشگاهی شکایت کنم ؟
و ماشین موروثی پدرم به علت انحصار وراثت سند نمیخوره الان به قیمت روز ماشینو بر میگردونه نصف مبلغ رو پرداخت کردم ولی هنوز از ماشین خبری نیس چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

می توانی فسخ کنی و یا کلاهبرداری هم شکایت کنی .......استرداد ماشین پدر را بخواهید با تمام ورثه ...اگه بدون اجازه فروخته باشی فضولی است معامله و اگه خبر نداشتن فروش مال غیر و ممکنه ازت شکایت کنن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود