مشاوره حقوقی رایگان - حکم تهدید با چاقو

سلام.چند روز پیش دامادمون خواهرم رو بدجور کتک زده بود و به من زنگ زد و من رفتم و با چاقو تهدیدش کردم
الان رفته از من شکایت کرده باید چیکارکنم؟
میتونه ثابت کنه یا کاری بکنه ک منو محکوم کنن؟

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بله اگه دوربین مدار بسته باشه میتونه یا شاهد داشته باشه خواهر شما هم شکایت کنن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
تهدید به ضرر نفسانی مجازات حبس در پی خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اثبات جرم ، مجازات حبس خواهد داشت
شاکی باید با ارائه دلایل ادعای خود را اثبات نماید
امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
ممکن است
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می بایست بتواند ادعای خودش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

در صورت وجود مستندات بله شما تهدید به جان شخصی کرده آید و قابل پیگیری و مجازات خواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اثبات وقوع جرم نیاز به ادله و امارات همچون شهادت شهود و فیلم دارد.