مشاوره حقوقی رایگان - فسخ‌ معامله‌

سلام‌بنده‌یک‌دستگاه‌تریلی‌کشنده‌با‌دوتا‌اپارتمان‌معامله‌کردم‌پای‌قراردادبه‌طرف‌گفته‌شده‌که‌سیلندرماشین‌تعویض‌شده‌که‌قبول‌کرده‌ومتاسفانه‌بخاطراشنابودن‌درقراردادذکرنشدبعدازسه‌ماه‌که‌خودرو‌یک‌سوم‌قیمتش‌افت‌کرده‌حالا‌طرف رفته‌ادعای‌فسخ‌کرده‌حالا‌باتوجه‌به‌اینکه‌امضاکنندگان‌‌پای‌قراردادشاهدن‌که‌خبرداشته‌ازسیلندر وسه‌ماه‌باماشین‌کارکرده‌وبعدازتاریخ‌شکایتم‌هشت‌ماه‌دیگه‌هم‌داره‌باماشین‌کارمیکنه‌ولی‌به ما‌وانمودمیکنه‌که‌ماشین‌پارکینگ‌خوبانده‌ولی‌مداذک‌ترددش‌درجاده‌هست‌دادگاه‌قبول‌میکنه درخواستش‌رو‌یانه‌ممنون‌متشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است