مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن قفل در

سلام اگر مردی در نبود زن و بچه ش. قفل های در را عوض کند حکمش چیست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر نفقه پرداخت کند جرمی ندارد و صرفا جهت طلاق زوجه موثر است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود قفل ساز بیاورید و درب را باز کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام با پلیس 110 تماس بگیرید و موضوع راصورتجلسه نمایید،درصورتی که زوج دادخواست تمکین بده دادخواست وی به استنادفاعیات شماکه قفل درراعوض نموده ردخواهدشد

حميدرضا  علوي طباطبايي

جناب آقای حميدرضا علوي طباطبايي :

تعویض قفل در توسط همسر می تواند وی را راهی زندان نماید. اگر مرد قفل در را عوض کند و همسر خود را به منزل راه ندهد جرم ترک انفاق اتفاق افتاده است. علاوه بر این نمی تواند تمکین زن را از دادگاه تقاضا کند. در برخی حالات نیز تعویض قفل می تواند مصداق جرم ممانعت از حق باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با گزارش پلیس 110 می‌توان شکایت ترک انفاق را مطرح نمود چون می‌تواند از موارد ممانعت به ورود منزل مشترک تلقی گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به کلانتری گزارش دهید تا موضوع صورت جلسه و بعد شکایت ترک انفاق مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کلانتری گزارش دهید تا موضوع صورت جلسه شود اگر مرد قفل در را عوض کند و همسر خود را به منزل راه ندهد جرم ترک انفاق اتفاق افتاده است