مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی بین باغها

سلام من میخوام بین زمین خودم و همسایه دیوار بکشم ایا هزینه نصف نمیشود مشاع حساب نمیشودایا بایدشکایت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود خیر مگر همسایه نیز موافقت کند وگرنه در ملک اختصاصی خویش باید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر با توافق طرفین
همسایه الزام به دیوارگذاری و پرداخت بهای دیوارگذاری نخواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زمین مشترک باشد بله باید هزینه هر دو طرف بدهند

حميدرضا  علوي طباطبايي

جناب آقای حميدرضا علوي طباطبايي :

بدون توافق همسایه صرفاً مجاز به احداث دیوار در زمین خود و با هزینه خود هستید. امکان الزام همسایه وجود ندارد و اگر قسمتی از دیوار احداث شده توسط شما در زمین مجاور قرار بگیرد با اقامه دعوی توسط همسایه با هزینه خودتان تخریب خواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با با توافق طرفین انجام شود وگرنه باید درملک خود اینکار را انجام دهید