مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مهریه بخشیده شده

سلام .من به اجبار خانواده همسرم و به اصرار همسرم مجبور شدم مهریه ام را ببخشم از کلمه هبه استفاده شد در موقع امضا و البته فقط ثبت قانونی شده و در قباله ازدواجم متنی نوشته نشده است. آیا میشود مهریه را برگردانید؟ چون بنده در شرایط خیلی خاص و به خاطر فرزندانم مجبور شدم اینکار انجام بدهم ‌

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
نیاز به بررسی مفاد سند تنظیمی است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه هبه صورت گرفته باشد با توجه به دین بودن مهریه امکان رجوع وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هبه کرده باشید و حق رجوع را ساقط نکرده باشید می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در قالب عقد هبه صورت گرفته باشد و حق رجوع از هبه را از خود ساقط ننموده باشید با ارسال اظهارنامه به همسرتان، رسماً اعلام بنمائید که از هبه خود رجوع نموده‌اید.
اقدام بعدی، ثبت دادخواست رجوع از هبه برای به اجرا گذاشتن مهریه می‌باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت که قالب هبه باشد قابل رجوع است