مشاوره حقوقی رایگان - بسته بندی در منزل

سلام. در شهر اصفهان شرکت بسته بندی هست که به همه شهرهای ایران محصولاتی را برای بسته بندی میدهند آیا می‌توان اعتماد کرد هزینه بیمه کالا و ثبت نام هم میگیرند؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بررسی و شناسایی طرف مقابل به عهده شماست، به صرف بیان نظر سایر افراد اقدام نکنید و تحقیق انجام دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از طریق فضای مجازی یا سایت باشد نباید اعتماد کنید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام باید اعتبار شرکت و خود شرکت را ملاحظه نمایید

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
اخیر درخرید های اینترنی مشکلاتی وجود دارد که بعدا اثباتش مشکل می باشد
ولی بهتراست بدقت انجام بدین و درصد ریسک را پائین بیارین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید تحقیق نمایید ما نمی‌دانیم مطمئن و دارای اعتبار است یا خیر