مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن لاشه چک از کسی

سلام بنده یک چک به مبلغ یک میلیون و یکصد هزار تومان در مورخه 1391/5/2 به صورت امانت در وجه کسی صادر کردم و ایشان در مورخه 1395/7/22چک را برگشت نموده است و بنده مبلغ 300هزار تومان را نیز به حساب ایشان بابت همین چک واریز نموده ام ولی متاسفانه ایشان چک را به بنده تحویل نمیدهد و اعلام میکند مبلغ واریزی شما سود پولم میباشد و لاشه چک را به بنده تحویل نمیدهد لطفا راهنمایی بفرمائید؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر شرایط شکایت کیفری مهیاست شکایت خیانت در امانت کنید در غیر اینصورت دادخواست استرداد لاشه چک تقدیم دادگاه نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ابتدا اظهارنامه مبنی بر استرداد چک امانی برای مخاطب ارسال نمایید . سپس دادخواست ارسترداد لاشه چک شماره ... علیه وی مطرح کنید