مشاوره حقوقی رایگان - حکم ضرب و جرح عمدی

با سلام یک راهنمایی کمک دارم لطفا دقیق راهنمایی کنید بنده30سال سن دارم یک برادر دارم 3سال از من کوچکتر هست و هر روز من را کتک میزند و فحاشی می‌کند و فحاشی های رکیک و بنده به خاطر آبرو چیزی نمیگم و این که تا. حالا چند بار خواسته خفم کنه دست انداخته گردنم که بیمارستانی شدم شوک دادن به من تا برگشتم و این که میخوام بگم سه سال پیش ‌کامل دست انداخت گردنم خفم کنه و هم دست انداخت توی کتو دستم و به سمت انحرافی فشار داد و زد توی دیوار کت و دستم قفل شد و الان کت و دستم در رفته و دراومده و در رفتگی دارد و درد میکند و خیلی گاهی اوقات و میخوام ببینم باید چی کار کنم حکمش چی هست و در ضمن چند سال پیش هم خواهرم را خواست بزنه و من اومد بگیرمش افتادیم زمین و برادرم افتاد روی من و تاندون انگشت دستم پاره شد و الان استخون انگشت دست زده بالا مونده و لطفا دقیق راهنمایی کنید میخوام ببینم اصلا حکمش چیه آیا زندان جریمه و دیه دارد و چطوری هست؟ ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه این همه کتک می‌خورید و دست و پایتان می‌شکند و دم نمی‌زنید جای تامل دارد و احتمالاً خود این موضوع را دوست دارید زیرا میتوانید از طریق 110 موضوع را صورت جلسه و شکایت کیفری مطرح و مجرم را مجازات کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.