مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

من به دلیل فشار های جنسی نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم و برای اینکه گناه نکنم میخوام دختری رو صیغه کنم . ولی دختر روز های قبل با یکی دیگه رابطه داشته . صیغه حلاله؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دختر بدون اذن ولی نمی‌توان به عقد خود در آورد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

باید شرعا عده نگهداره ...مگر اینکه رابطه قبلی اش دخول نداشته باشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا اون دیگه دختر نیست و زن است
ثانیا چون صیغه نبوده بلکه با رابطه نامشروع بوده از نظر شرعی مشکلی ندارد اما اگر از نفرات قبل حامله شده باشه آنوقت بچه می‌افته گردن شما
ثالثا حتما در محضر عقد صیغه موقت بخوانید و دفترچه بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که اهلیت قانونی و شرعی داشته باشید و البته در صورتی که دختر باکره باشد با اذن ولی ایشان بله