مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه کالا

سلام وقت بخیر، به یکی از آشنایان که مربی باشگاه هست مکمل ورزشی فروختم به مبلغ 40 میلیون و به خاطر آشناییت ازش چک نگرفتم و بعد از گذشت چند ماه فقط 20 میلیون واریز کرده و 20 تومن مابقی رو واریز نکرده و جواب تلفن نمیده.
تمام پیام هاش رو دارم مبنی بر اینکه بدهکار هستش و برای واریز بدهی درخواست وقت اضافی کرده چندین بار چطور میشه برای دریافت بدهی و خسارت تاخیر در پرداخت اقدام کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خسارت تاخیر تعدیه در این خصوص ز زمان طرح دعوی محاسبه می‌شود بهتر است قبل از آن اظهارنامه برایشان ارسال نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست مطالبه وجه با دلایل بدهین حدود دوماه