مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری ملک

سلام : من چند سال پیش یک زمین در شمال معامله کردم . متاسفانه از سر اعتماد مدارک قولنامه و مباعینامه نزد دوستم باقی ماند . و الان هم نمی دهد. بنگاه دار هم با اون رفیق محلی اصلا منکر می شود . حال من در تهران می توانم کد رهگیری مجدد دریافت نمایم ؟ یا باید به شما برم و از اتحادیه همان منطقه مجدد کد رهگیری دریافت نمیام ؟ سوال دوم : چون ملک کد رهگیری به نام من دارد بدون اجازه من می توانند به نام دیگری کد رهگیری بزنند ؟ مثلا اطلاعات من روی مبایعنامه هست. می توانند با داشتن برگه مبایانامه ملک به کسی دیگر کد رهگیری بزندد ؟ چون اصل ملک سند محضری ندارد. سپاس

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام موضوع را از اتحادیه املاک پیگیری نمایید مبنی بر عدم ارایه مبایعه نامه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید موضوع را از اتحادیه همان منطقه پیگیری کنید