مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام روزتون بخیر
طاعات و عباداتتون مورد قبول حق تعالی باشه.
سوالم اینکه ایا امکان دارد بعد مدتی که از قبولی معسر بودن شخص گذشته طرف مقابل با مدارک و اطلاعات کامل بتونه اعسار متهم رو باطل کند

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام اعسار باطل شدنی نیست جنانچه مالی از ایشان سراغ دارید میتوانید آنها را به شعبه اجراء احکام معرفی و از طریق اجراء احکام آنها را توقیف نمایید موفق باشید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام هر موقع از محکوم علیه مالی پیدا کنه میتونه به دادگاه معرفی و طلبش را وصول کنه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer