مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ناعادلانه ارثیه

با سلام با تشکر از تمام وکلا و تیم سایت دادراه که این امکان رو برای مردم بوجود اوردده اند. من در موقع تقسیم ارثیه پدرم که بین سه فرزند پسر و دو خواهر و مادرم باید انجام میشد و.به اتفاق دو برادرم به محضر به بهانه وکالت به یکی از انها رفتیم و به من گفته شد که قبلا دو خواهر و مادر هم این وکالت رو داده اند به محضر و با ماجرای عحیب که خودش حکایتی دیگر دارد امضا به روش خاصی توسط کارمند محضر که مشخص بود با انها همدست هست امضا رو دادم و طبق معمول همه محضرچی ها که به هر نفر یک کپی از سند امضا شده رو میده اسممون رو صدا زد و برادرم رفت و با دو پاکت اومد یکیش رو به من داد. و یکی هم گذاشت جلو خودش تو ماشین و با برادر دیگرم رفتن و قرار شد پول رو که گرفتن به من هم بدهند وقتی پاکت رو باز کردم دیدم کاغذ سفید در پاکت گذاشتن و به من رکب زدن من از شدت ناراحتی به خانه رفتم و با سر و صدا از خانه رفتم چند وقت حدودا یک ماه گذشته بود و هیچکدوم از اعضای خانواده رو نمیدیدم‌ فکر اینکه در محضر اصل سند وجود دارد برای اطلاع به انجا رفتم وقتی که از منشی سوال کردم و جستجوی سند امضا کردیم گفت هیچ سندی به این اسم و تاریخ و تاریخ های دیگه وجود ندارد کاملا مشخص بود که اون کارمند رد خود را کاملا پاک کرده تا تحت تعقیب قرار نیرد و از ان دفتر هم به من گفتن رفته و نمیدونن کجا هست خلاصه مطلب که بدون نشان دادن هیچگونه سند و یا قولنامه ای که من ببینم گفتن مثلا شده 80 به تو 10 تومن میرسه و پولی هم که برادرم داد بخاطر وضعیتی که منو از عمد برام درست کرده بودن هر ماه یه مقداری میداد 50 هزار تومن 40 تومن ماهی دوبار به عنوان کمک خرج و بعد حدود دو سال اومد گفت اینا شده 5 میلیون 5میلیون دیگه هم باز چند قسط دیگه در چند ماه تا بعد سه سال گفت همش دادم و دیگه ارثیتو گرفتی و رفت اون زمان بخاطر شرایط جسمی و روحی هیچ نمیفهمیدم چه کار دارن میکنن حالا که بیماریم تموم شده و سلامت رو پیدا کردم نیخوام برم شکایت کنم ولی نمیدونم ایا فایده ای داره یا نه دست خط خودش که لیست داده خورد خورد در طول سه سال رو دارم کارمند محضر هم پیدا مردم چکار کنم لطفا راهنمای کنید ممنون ممنون ممنون ببخشید که طولانی شد سرتون درد اوردم حلالم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست تقسیم ترکه بدهین علیه ورثه با دلایل و مستندات دقیق توضیح بدهین

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که تقسیم به غلط واقع شده باشد شما می‌توانید دادخواست اعلام بطلان تقسیم نامه به دادگاه بدهید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر گرامی سوالات خود را کوتاهتر بیان کنید تا در حوصله وکیل بگنجدو پاسخ صحیح تر دریافت نمایید در هر صورت جهت دریافت پاسخ کامل تر گزینه بررسی مدارک را انتخاب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است