مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه برای فرزند بدون اطلاع پدر

ببخشید همسرم مهریه را اجرا گذاشته خانه پدرش ساکن هست خواستم بدونم اگر بچه ام به دنیا بیاد همسرم میتونه بدون اطلاع من و بدون شناسنامه من اسم بچه رو وارد شناسنامه خودش بکنه

پاسخ ها :

گرفتن شناسنامه برای فرزند بدون اطلاع پدر شناسنامه فرزند شناسنامه ثبت احوال