مشاوره حقوقی رایگان - انباری آپارتمان

سلام وقت به خیر ما حدود 6ماه هست که در یک آپارتمان سکونت کردیم ولی انباری واحد ما داخلش وسایل هست و قفل زده شده من وسایل های خودمو همینطوری گوشه انباری ریختم تو این 6ماه ، مدیریت ساختمان هم اظهار بی اطلاعی میکنه که چه شخصی کدوم واحد وسایل گذاشته من میتونم الان خودم قفل رو بشکونم پشتیبان و بزارم تو انباری خودم و وسایل های شخص نامعلوم رو بزارم بیرون انباری تو پارکینگ یا نه چکار باید بکنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش تکراری است و در گذشته جوابگویی به عمل آمده است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر شما باید صورتجلسه کنید و با حضور چند نفر اموال را فهرست کنید یک گوشه انبار بزارید و یا اینکه دادخواست خلع ید بدهید به طرفیت مالک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
جرم است
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وسایل‌ها متعلق به سکنه همان واحدها هستند ما می‌توانید در این خصوص طرح دعوی نمایید به رفع ممانعت از حق یا رفع مزاحمت و با حکم دادگاه تصرف در موضوع نمایید بهتر است سرخود اقدام نکنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

تو سند ها نکاه کنید مال کیه و براش اظهارنامه بفرستید که بیاد ببره و الا بذارید بیرون انباری یه چیزی هم بکشید روش