مشاوره حقوقی رایگان - تصرف انباری آپارتمان

سلام وقت به خیر ما حدود 6ماه هست که در یک آپارتمان سکونت کردیم ولی انباری واحد ما داخلش وسایل هست و قفل زده شده من وسایل های خودمو همینطوری گوشه انباری ریختم تو این 6ماه ، مدیریت ساختمان هم اظهار بی اطلاعی میکنه که چه شخصی کدوم واحد وسایل گذاشته من میتونم الان خودم قفل رو بشکونم پشتیبان و بزارم تو انباری خودم و وسایل های شخص نامعلوم رو بزارم بیرون انباری تو پارکینگ یا نه چکار باید بکنم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر انباری متعلق به شماست میتوانید در حضور مدیریت ساختمان اینکار انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است قاضی کار خویش نباشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

انباری اگر در سند و صورت جلسه تفکیکی ملک شخصی شماست، بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما می بایست دادخواست حقوقی مطرح نمایید