مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

کسی دست دخترم را شکونده بعد رفتم در منزل زنگ زدم در را باز کرده گفتم شکایت میکنم حالا اومده شاکی شده که من ورد به عنف کردم صرب و جرح انجام دادم و تهدید و فحاشی دادگاه من را خاست منم واقعا ترسیدم انکار کردم که اصلا نرفتم چون واقعا انجام ندادم هیچ کاری حال اومده عکس بشت در آیفون گرفته که من من گشت در خونه بودم منم کلا انکار کردم آیا محکوم هستم جرمم چیه چون انکار کردم همه را فقط یه عکس بشت در آیفون گرفته

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با دلایل از خود دفاع موثری نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

دفاع اشتباهی کردی منتظر رای باش اگر به ضررت بود اعتراض بنویس

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما بابت شکستن دست دخترتان شکایت کنید و ورود به عنف را انگار کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اعلام نمایید که با اجازه خود مالک خانه وارد منزل شده اید و ...
امکان اقامه شکوائیه توسط شما وجود خواهد داشت
و

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شما برو شکایت ضرب و جرح دخترت را مطرح کن و تقاضا کن باهم رسیدگی بشن