مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حق فروش سه دانگ مشاعی با زوجه بابت مهریه

با سلام وقت بخیر. خانه ای سه دانگ متعلق به من و سه دانگ متعلق به همسرم می باشد ایشان درخواست مزایده خانه را داده اند قصدشان توقیف حق فروش سه دانگ من بابت مهریه شان می باشد در حالی که من در این خانه ساکنم و خانه دیگری برای زندگی ندارم و قصد داشتم از پول فروش سه دانگ خودم خانه دیگری برای زندگی تهیه کنم، با این تفاسیر بازهم می‌تواند حق فروش سه دانگ من را بابت مهریه اش توقیف کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر آن صدای مبلغ زیادی نداشته باشد اصولاً جزو مستثنیات دین قرار می‌گیرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر فقط همین سه دانگ خانه را داشته باشید جز مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست مگر بسیار بزرگ و بالاتر از شان شما باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا این کار را نکرده بزن بنام پدر ریا مادرت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ چرا که جزء مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف نمی‌باشد.

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

با سلام اگر اموال دیگری ندارید و فقط همین سه دانگ می‌باشد ایشان نمی‌توانند این سه دانگ را توقیف نمایند چون جزو مستثنیات دین می‌باشد حال یا توافق می‌کنند که بابت سه دانگه خودشان به ایشان اجاره دهید یا دستور فروش ملک را گرفته و با پول آن ملکی در شأن خود تهیه نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام
اگر فقط همین سه دانگ خانه را داشته باشید جز مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست مگر بسیار بزرگ باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حق فروش شما را نمی‌تواند توقیف کند ولیکن به موجب قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی در صورتی که ثابت شود مال موضوع مستثنیات بنا به هر دلیل فروخته شود وجه آن نیز جز مستثنیات محسوب می‌گردد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام 1 - حتما مطلع هستید که یک منزل در شئون شخص بدهکار جزء مستثنیات دین است وقابل توقیف وفروش نمی باشد . 2 - همسر شما حق دارد بعنوان مالک مشاعی نسبت به فروش مال مشاع از طریق دادگاه اقدام نماید. 3 - شما بعنوان مالک مشاعی سه دانگ حق شفعه دارید یعنی می توانید در هر صورت نسبت به خرید سه دانگ ملک موصوف اقدام نمائید . 4 - در هر حال شما چه مالک سه دانگ وچه مالک ششدانگ یک واحد منزل مسکونی اعم از آپارتمان ویا ویلائی که در حد شئون شما بعنوان شخص بدهکار باشد می توانید به توقیف مال اعتراض کنید وچون جزء مستثنیات دین است از مال توقیف شده براحتی رفع توقیف بعمل می آید. 5 - درصورتی که قادر به خرید سه دانگ سهم همسرتان نمی باشید پیشنهاد می نمایم احدی از بستگان که مورد وثوق شما هم باشد برای خرید وشرکت در مزایده یک هفته قبل از مزایده ثبتنام وده درصد مبلغ کارشناسی ر ا پرداخت ودر روز مزایده بعنوان خریدار اقدام بخرید کند وپس از ثبت ملک بنام خریدار نسبت به مراحل ثبتی واداری وانتقال ملک بنام خودتان اقدام نمائید .در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید