مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام وقت بخیر من یک ماشین لیزینگی میخام بگیرم یک سال دیگه قسط دار فروشند میگه خودم قسط میدم مشکلی پیش نمیاد اگه بگیرم میگه محضر تعهد میدم چطوری باید محضری کنم که بعد سند بزنه و اذیتم نکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مبایعه نامه نیز به این موضوع اشاره کنید و شرط کنید اگر اقساط را پرداخت نکند در این صورت اگر خریدار مجبور به پرداخت اقساط بشه می توانند دوبرابر اقساط خسارت مطالبه کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست قرارداد و شرایط محکم‌تری انعقاد نمایید چرا که در نهایت سند به نام شخص صادر می‌شود نه به نام شما و اگر شخص اقساط را نپردازد خودروی شما توقیف می‌شود و آن موقع شما هم خودرو را از دست دادید و هم باید دنبال پول خود بروید حتماً با وکیل صحبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این ماشین مشکل دارد نخرید به درد سر می افتید