مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از اشتغال زوجه

با سلام.چند سال ازدواج کردم.در هنگام خواستگاری با صحبتی که با همسرم داشتم دوست نداشت بعد از ازدواج کار کند(این گفته خودش بود)و من هم هیچ مشکلی با کار کردن یا نکردن ایشان نداشتم.بعد از ازدواج متوجه شدم در زمان مجردی به صورت سیار در آرایشگاه های زنانه کارمی کرده(به صورت خیلی کم حتی به گفته خودش به خاطر علاقه بوده تا کسب درآمد)بعد از ازدواج خواستار کار کردن شد که من قبول نکردم و با فشار آوردن به من و همچنین واسطه قراردادن افراد خانواده قبول کردم و یک آرایشگاه برایش زدم ولی الان به دلیل این که بچه ام 3 ساله شده و همسرم برای اینکه به کارش برسد بچه را پیش افراد فامیل می‌گذارد تا نگهداری کنند مخالف کار کردنش هستم چون من در روز 13تا 14ساعت سر کار هستم و وقتی هم خانه هستم بچه به هیچ عنوان پیش من نمی‌ماند و عملا بچه من ساعات زیادی از روز رو پیش افراد فامیل هست و پیش آنها بزرگ میشود و زحمت نگهداری از اون رو میکشند.آیا می توانم مانع اشتغال همسرم شوم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر مانع زندگی میشود و اهداف شما نمی رسد با دلایل ارائه شده بله