مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط مرد

با سلام و احترام. 20 سال ازدواج کردم. یک پسر 19 ساله دارم. اختلافات زندگی ما از ابتدا با عدم موافقت خانمم برای آوردن بچه دوم و همینطور عدم رفت و آمد با خانواده و شرکت در مراسمات شروع و از سال 96 با سوء ظن ایشان به بنده در خصوص ارتباطات نامشروع شدت گرفت. بنده بخاطر فرزندم و بهبود وضعیت زندگی، رفتارهای ایشان را تحمل کردم اما روز به روز وضعیت بدتر شد. تا اینکه 2 ماه پیش به دلیل عدم تعادل روحی و امکان وقوع هر اتفاق ناخوشایندی و با توجه به سوابق رفتارهای نابهنجار قبلی ایشان، منزل را ترک نمودم.
نفقه ایشان را ماهانه پرداخت و جدای ایشان زندگی می کنم و ادامه زندگی با ایشان برایم مقدور نیست. از طرفی نمی خواهم درخواست کننده طلاق باشم (بدلیل پرداخت نصف دارایی ام به همسرم) . اکنون با چه عنوان یا مسئله بایستی طرح دعوی نمایم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بجز طلاق از سوی زوج و عدم انجام و تخلف زوجه از وظایف همسرداری و سو اخلاق داهی ساده تر وجود دارد که هدف از تصنیف دارایی در زمان طلاق میباشد و همچنین مربوط به اموالی است که بعد از عقد شما بدست اوردید و بعد در زمان طلاق موجود هست .خیلی سا ده است