مشاوره حقوقی رایگان - ارث و مهریه

در صورت فوت زوج و با وجود وارثان ( پدرو مادر متوفی ، همسر ، دختر منزلی به ارزش 500 میلیون که 4 دانگ آن متعلق به زوج و 2 دانگ متعلق به زوجه
منزل دیگر به ارزش 250 میلیون
باغ به ارزش 50 میلیون
ماشین به ارزش 120 میلیون
حقوق ماهیانه پنج میلیون تومان
مهریه ی زن در سال 88 ،
14 عدد سکه طلا و 20 میلیون نقد
ازتون استدعا دارم ارث تقریبی همسر و دختر رو بفرمایید
واینکه زن میتواند از ارث مهریه رو دریافت بکند؟ اجرت المثل چیست که میگویند زن میتواند دریافت بکند ممنون

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
زن میتواند تمامی مهریه خود رو از ماترک(آنچه از متوفی به جا مانده) مطالبه کند