مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور متهم

سلام
من از موبایل فروشی واقع در شهرستان که ازش خرید اینترنتی داشتم و کالای منو نداده با عدله کافی شکایت کردم ،کلانتری گفت که جواب میاد که برم دادسرا اگرمتهم تو دادسرا حاضر نشه چه اتفاقی میافته؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

قانونا باید جلب بشه ولی خیلی وقتها اگر خود شاکی پیگیر نباشه می بینه پروندهدمعطل مانده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مانع رسیدگی وتحقیقات نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حاضر نشه ممکن است حکم جلب صادر نشه و سپس اگر دلایل کافی وجود داشته باشد با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود.
اگر دلایل کافی نباشد یا به هر دلیلی دادگاه جرم را احراز نکند منع تعقیب صادر و به طرفین ابلاغ می شود و شاکی ده روز مهلت اعتراض خواهد داشت که در صورت اعتراض پرونده جهت رسیدگی به اعتراض به دادگاه کیفری دو ارسال می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مرجع قضایی رسیدگی خواهد کرد و رای غیابی صادر خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است و در گذشته به نحو کامل و دقیق جواب‌دهی به انجام رسیده است.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

جلب متهم صادر و در نهایت جلب به دادرسی میشود و رای صادر میشود.