مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

با سلام.
دیروز ما دو خانواده رفته بودیم مسافرت برگشتنی مسیرمان از طرف دیواندره به طرف سقز امدیم وتو را با ی راننده مشاجره کردیم اومدیم جلوتر به پلیس راه گفتیم که این راننده پیچیده جلوی ما خلاصه اونجا اشتی دادن ولی کمی جلوتر زنگ زد با دوماشین امدن جلوم را گرفتن و با فوش وتهدید وحمله کردن که مردم جلوشون را گرفتن. حالا من میخوام از شهر خودمان شکایت کنم. راهش چیه تشکر ممنون.

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
درصورتیکه قصد طرح شکواییه با موصوع توهین، تهدید و ضرب و جرح عمدی دارید؛ دادگاه صالح به رسیدگی، دادگاه شهر محل وقوع جرم است و نه دادسرای محل سکونت جنابعالی.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خود را مطرح نمایید
مرجع قضایی محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است
و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است از دفاتر قضایی شکایت خودرا مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عناوین مجرمانه توهین و تهدید را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.
در نظر داشته باشید که مرجع قضایی صالح جهت رسیدگی به شکایت شما، محل وقوع جرم می‌باشد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
از شهر خودتان نمی توانید بلکه از دادسرای محل وقوع جرم باید شکایت کنید .
موفق باشید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

دادگاه محل شکایت شما جایی است که جرم در حوزه آن اتفاق افتاده.امکان طرح شکایت در شهر خودتان نیست.