مشاوره حقوقی رایگان - فروش نهضت مسکن ملی

سلام امتیاز مسکن ملی را دو سال است فروختم به قیمت 20میلیون وکالت ثبتی ندادم چون گفتند غیر قانونی است سفته داده ام و قولنامه ای نوشته شده اما حالا شرایط روزگار طوری شده قیمت فروش 700میلیون شده پشیمان شده ام شخص خریدار می تونه من را محاکمه کنه قانون حق را به این شخص میده ممنون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه امتیاز مربوط به مسکن ملی با توجه به اینکه شما حائز شرایط لازم بوده‌اید به شما تعلق گرفته است و مطابق قانون خرید و فروش این امتیاز از نظر قانونی باطل محسوب می‌گردد و جز قواعد عامر است لذا خرید آن نموده است ه نظر می‌رسد که در صورتی که طرح دعوا نمایید قیمت روز ملک را نتواند از شما دریافت کند با توجه به اینکه مطابق مواد 390 و 391 از قانون مدنی قط خریدار جاهل می‌تواند قیمت روز مبیع را از شما دریافت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است باید بدان پایبند بود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

احتمالا از شما سلب مالکیت شود چون برخلاف شرط قرارداد،. ملک را به دیگری انتقال داده ااید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پشیمانی راهی ندارد و به محض امضا مالکیت خریدار قطعی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام قراردادها الزام آور هستند مگر اینکه طبق شروط قراردادی حق واگذاری نداشته باشید که انتقال بلااثر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام هرچیزی که در مفاد قرارداد موجود است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است به توافق صورت گرفته پایبند باشید