مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادرم بعد از فوتش

سلام من دختر مادری هستم که بعد از فوت مادرم حق بیمه مادرم را چطوری باید بفهمم که چه کسی گرفته است در صورتی که من به بردارم وکالت داده بودم فقط میخوام بدونم ایا حق بیمه مادرم واریز شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به ارگان مربوطه مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که مادرتان حقوقی داشته باشد و شما همسر و شغلی نداشته باشید می‌توانید آن را وصول نمایید ولی برادرتان حق مستمری مادر را در صورتی که بالای 20 سال بدون تحصیل یا 25 سال با تحصیل باشد ندارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از طریق صندوق بازنشستگی پیگیر باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق بیمه مربوطه وضعیت را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اداره مربوطه پیگیری کنید اگر شخصی حقوق مادر شما را گرفته باشد مشخص میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق صندوق بازنشستگی موضوع را پیگیری کنید