مشاوره حقوقی رایگان - ارث از متوفی

با سلام و عرض ادب
پدربزرگ ما کلی زمین و باغ داشته که از پدرش به او رسیده بود اما به دلیل مهاجرت به شهر دیگری همه را رها کرده و وقتی بچه هایش کوچک بودن مرده . زمانی که بچه ها آگاه میشن متوجه میشن که پسر عمه ها چندین بار اراضی رو روزنامه کردن و چون کسی نرفته آنجا را صاحب شدن . آیا میتوان باغات رو پس گرفت . شناسنامه ی پدربزرگ رو هم نداریم . گم شده .

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام میبایست در مدارک پدر بزرگتون دنبال اسناد مالکیت اعم از سند عادی یا ثبتی باشید و به استناد آنها دعاوی خودرا مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی امکان دارد
به وکیل مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
با شرایطی امکان پذیر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست ابطال سندهای پسر عمه‌ها را به استناد اسناد مالکیت پدربزرگ مطرح نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید مالکیت سابق پدر بزرگ را بر اراضی مذکور اثبات و سپس انحصار وراثت نموده و طرح دعوی لازم را انجام دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل پیگیری است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید تصرف و مالکیت پدر بزرگ را ثابت کنید بله میتوانید ابطال سند پسر عمه ها را بخواهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی دوندگی و هزینه دارد آنهم کار شما نیست بلکه کار وکیله