مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند

سلام ملک ششدانگ پدری که 5 وارث دارد آیا میشه یک سهم را تفکیک نمود متراژ 300 متر مسکونی هستش

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به تراضی وراث دارد در غیر این صورت تقسیم به حکم محکمه

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بنظر قابل تفکیک و افراز نیست از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پروسه خاص خود را دارد که باید طی شود باید ببینم قابلیت افراز و تفکیک دارد یا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
چنانچه قابل افراز باشد اری وگرنه باید از طریق مزایده بفروش گذاشته شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
زمین 300 متری بین 5 شریک قابل
افراز نیست
و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به موقعیت ملک دارد اگر قابل افراز نباشد با گواهی عدم افراز دستور فروش مال مشاع بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن قابلیت افراز بله

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
بله امکان دارد ولی ابتدا باید از اداره ثبت درخواست افراز نمایید.
درصورتیکه ملک قابلیت تفکیک و افراز داشته باشد؛ سهم هرکس به نسبت سهم الارث بطور مفروز و مجزا سند جداگانه تک برگ میخورد.

و در صورتیکه قابلیت افراز نداشته باشد؛ گواهی عدم افراز صادر میشود و لذا سهم هریک از وراث بصورت دانگ مشاعی به نسبت سهم الارث مشخص و بصورت سند تک برگ جداگانه صادر میشود ولی در سند هرکس، دانگ بصورت مشاعی قید میشود.