مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید 28سالمع شوهرم38 دخترم9سال پسرم18ماهه
من میخام جداشم ولی میترسم چون شوهرم خیلی آشنا داره تو دادگاه و... و اینک من چندتا جای خودزنی تو دستم هست آیا می‌تونه ازش استفاده کنه ؟؟؟؟خیلی میترسم ک هیچی بهم تعلق نگیره خونه و ماشین داریم خونه سه دونگ ب اسممه

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا با مشاورین روانشناس و مشاورین خانواده گفتگو نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طلاق شما ربطی به آثار روی دستتان ندارد، حتی در فرضی شما دیوانه هم باشید کلیه حقوق تان به قوت خود باقیست ازجمله سه دانگ منزل. ولی سه دانگ دیگر در ملکیت زوج بعنوان مستسنیات دین باقی میماند و قابلت وقیف مهریه نیست و شما در ملک و فرزندان شریک خواهید ماند

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. کلیه حقوق مالی خود را اعم از مهریه، نفقه، اجرت المثل ایام زوجیت و ... از طریق تقدیم دادخواست به دادگاه خانواده مطالبه کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سه دانگ خانه که سند بنام شماست متعلق به خودتان است. می توانید ماشین را بابت مهریه توقیف کنید و اموال دیگر غیر از 3 دانگ خانه که متعلق به همسرتان است.
بهتر است وکیل بگیرید تا کارهایتان را انجام دهد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما با توجه به توضیحاتی که ارائه کردید جای هیچگونه نگرانی نیست ما تمام حقوققتان را می‌توانید مطالبه کنید هرگونه آشنایی در دادگستری کذب محض است در خصوص دعاوی خانواده اعمال نفوذ نتیجه ای نخواهد داشت، مهریه تمام و کمال و همچنین نفقه از تاریخی که به شما پرداخت نکرده‌اند و همچنین اجرت المثل ایام زوجیت طابق نظر کارشناس رسمی دادگستری تماماً به شما تعلق می‌گیرد مواردی که عنوان کردید جای خودزنی بر روی دست شما وجود دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر طلاق و حقوق شما ارتباطی به مسائلی که گفتین نداره

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید
بامن تماس بگیرید یا وقت مشاوره حضوری بگیرید من کمکتون می کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوج مکلف است که تمام مهریه زوجه را پرداخت نماید
شما باید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید تمام حقوق مالی خود از جمله مهریه و اجرت‌المثل ایام زوجیت را از طریق مراجع ذی‌صلاح مطالبه نمائید و این حقوق ارتباطی به طلاق و سایر موارد ندارد.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام چرا چیزی به شما تعلق نگیرد؟ مهریه که حق شماست
در خصوص خودزنی هم بستگی دارد تا چه حد باشد و بخواهد برای گرفتن حضانت بچه ها از طریق آن اقدام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود برای طلاق بخشی از مهریه خود را بذل و از باب عسر و حرج دادخواست طلاق را مطرح و مابقی مهریه خود را نیز به اجرا بگذارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت میتوانید حقوق مالی خود را شامل مهریه مطالبه کنید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
ادعای نفوذ دردادگاه خانواده بیمعناست و خودزنی شما هیچ ربطی به ایفای مهریه و حقوق مالی شما ندارد لذا بهتر است شما ابتدا حقوق مالی خود را مطالبه کنید و سپس اقدام به طرح دادخواست طلاق نمایید چوک بدون وجود سابقه طرح دعوا علیه همسر، درخواست طلاق از جانب زن معمولاً برای چند مرتبه در دادگاه رد میشود لذا لازم است ابتدا نفقه و نیز مهریه خود و اجرت المثل ایام زوجیت خود را از طریق اقامه دادخواست های جداگانه علیه همسرتان مطالبه نمایید.

درمورد 3 دانگ خانه که به نام شماست؛ اول اگر سه دانگ دیگر به نام‌ همسرتان است و در همان خانه هم با یکدیگر زندگی میکنید؛ لازم است دادخواست تهیه منزل مستقل به طرفیت همسر اقامه کنید تا مجبور به تهیه منزل مستقل شود و نیز میتوانید اجاره بها و اجرت المثل مربوط به آن 3 دانگ را نیز از ایشان مطالبه کنید.

توجه کنید که اگر همسرتان، خودشان آن 3 دانگ را به نام شما زده اند و شما پولی بابت آن نپرداخته باشید، امکان دارد با ادعای هبه و رجوع از آن، بخواهد 3 دانگ را از شما بگیرد لذا لازم است که قبل از هرچیز سه دانگ مزبور را یا تبدیل به عین دیگری نموده و یا با یکبار انتقال به نام ثالث معتمد، مجدد به نام خود بزنید تا همسرتان نتواند رجوع از هبه کند و ملک را از شما بگیرد.

درخصوص حضانت فرزندان نیز، دخترتان از اتمام 9 سالگی قمری، خودش تصمیم میگیرد که با چه کسی زندگی کند و پرداخت نفقه وی در هرحال بر عهده پدرش میباشد و در مورد فرزند 18 ماهه نیز تا سن 7 سالگی ایشان، فعلاً حضانت با شماست و لذا هرگونه تطمیع از جانب همسرتان برای صلح و بخشش امور مالی شما در قبال دریافت حضانت فرزندان، بی معناست و نباید به آن رضایت بدهید.

بهتر است با وکیل متخصص در این زمینه تماس بگیرید یا ایمیل بزنید تا بتوانید حقوق مالی خود را به بهترین وجه حفظ نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و ماشین را توقیف کنید.
برای طلاق باید دلیل داشته باشید و اگر دلیل قانونی نداشته باشید دادگاه با درخواست شما موافقت نخواهد کرد.