مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده متواری

سلام من طی تصادف عابر پیاده با ماشین و با اورژانس به بیمارستان منتقل شدم ولی در صحنه تصادف من پلیس با این که چند بار زنگ زدم و کد
کد رهگیری هم دارم که به 110زنگ زدم...ایا بعد از 7روز میشود از راننده شماره ماشین برداشتم شکایت کنم تا درمان را شروع کنم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان طرح شکایت به طرفیت صاحب پلاک خواهید داشت‌

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله میتوانید شکایت کنید، در صورنیکه تصادف واقعی باشد نگران نباشید زیرا تصادف صوری مجازات دارد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود شکایت را تنظیم کنید در اولین فرصت ممکن به پزشک قانونی مراجعه کنید و ادامه مراحل

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله می‌توانید شکایت کنید از طریق دفتر خدمات قضایی 24 ساعت بعد ه کلانتری مراجعه می‌کنید نامه معرفی به پزشکی قانونی دریافت کنید و حتماً به نتیجه خواهد رسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای سومین بار مطرح گردیده شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر شماره پلاک را داشته باشید می توانید ارائه دهید.