مشاوره حقوقی رایگان - تصادف عابر پیاده با ماشین

سلام من طی تصادف عابر پیاده با ماشین و با اورژانس به بیمارستان منتقل شدم ولی در صحنه تصادف من پلیس با این که چند بار زنگ زدم و کد
کد رهگیری هم دارم که به 110زنگ زدم...ایا بعد از 7روز میشود از راننده شماره ماشین برداشتم شکایت کنم تا درمان را شروع کنم تاریخ حادثه 1403/1/4ساعت بین 13نیم تا 14بوده کد شناسای 21378از 110پیامک دارم و کپی برگه اورژانس دارم به خاطر نیامدن پلیس در صحنه اورژانس جرح در گزارش زده....وحتی پلیس بیمارستان گزارش نوشت که پاسگاه میراز کوچک خان...ربطی به پاسگاه خواج ربیع نداشت و همان روز به هر دو پاسگاه مراجعه کردم که مهر بزنن.خودرای کردن ...

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید از دفتر خدمات شکایت را ثبت و در کلانتری مربوطه پیگیری کنی

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید شکایت کنید اگر شاهد دارید شاهد ببرید اگر ندارید درخواست بازبینی دوربین های آن محل را کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چندین بار سوال مطرح کردید اقدام بفرمایید به طرح شکایت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مقوله برای چهارمین بار مورد سؤال قرار گرفته است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .