مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال مالکیت گوشی

حدود هشت نه ماه پیش گوشی خریدم از سایت طرف گوشی رو انتقال مالکیت نداده چه کنم اسم و شمارشم ندارم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر جعبه گوشی را داری میشه کاری کرد داخل ریجستری

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق فیش واریزی مشخصات فروشنده را استخراج و طرح دعوی اازام به انتقال مالکیت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مشخصات فروشنده از طریق حساب بانکی که پول به آن واریز شده یا از صاحب حساب قابل استخراج است پس از آن نسبت به طرح دادخواست اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای انتقال مالکیت در صورتی که مشکل برای شما ایجاد شده است علیه ایشان طرح دعوا نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی علیه فروشنده نسبت به طرح دعوی اقدام بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام علیه فروشنده طرح دعوی کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مدارک خرید و کارتن گوشی و... را دارید می‌توانید علیه فروشنده دادخواست الزام به انتقال مالکیت را تقدیم دادگاه نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید الزام به ریجستری کنید با مشخصات فروشگاه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید و به مغازه فروشنده