مشاوره حقوقی رایگان - ابطال طلاق

سلام با عرض سلام
من حق طلاق رو در ازای ابرا مهریه گرفتم
و طلاق از نوع بائن خلع است
من حدود یکماه است که طلاق و ثبت کردم
والان پشیمانم و میخاهم به زندگیم برگردم
آیا میتونم درخواست ابطال طلاق بدهم ؟
آیا رضایت زوج مهم است ؟
و اینکه در حین خواندن صیغه عذر شرعی هم داشتم که تازه فهمیدم مشکل شرعی هم دارد و طلاق باطل است لطفا لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

عذر شرعی باید اثبات بشه اعم از اینکه طهر مواقعه بوده یا اینکه عادت ماهانه
ولی طلاق بدون رضای زوج قابل برگشت نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای عذر شرعی و بطلان طلاق را دادگاه نمی پذیرد.
شما می توانید با وکالتی که دارید در زمانی که عذر شرعی ندارید از شخصی بخواهید صیغه طلاق را جاری کند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دعوی خود را مطرح نمایید البته نتیجه چندان روشن نیست

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در خواست ابطال طلاق در قانون پیشبینی نشده است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه طلاق شما بائن می‌باشد حق رجوع در طلاق وجود ندارد لذا می‌بایست مجدداً ازدواج خود را به ثبت برسانید اگر طلاق شما از نوع رجعی بود امکان رجوع بدون نیاز به ثبت ازدواج وجود داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
باید مجددا باهم ازدواج کنید مثل دو تا آدم غریبه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ این امر امکان‌پذیر نمی‌باشد و برای برگشت بایستی نکاح مجدد صورت گیرد.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام طلاق شما به دلیل عذرشرعی باطل است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در صورت رضایت زوج مجددا" عقد نکاح کنید .
موفق باشید.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
اگر در یک سند وکالتنامه، مهریه را در مقابل حق طلاق، بذل کرده اید؛ امکان رجوع به مابذل در طول دوران عده طلاق وجود دارد و با رجوع شما به مابذل طلاق خلع، زوج نیز اختیار پیدا میکند و میتواند تقابلاً خاطر برگشت مهریه، از قبول طلاق برگردد و رضایت وی لازم است.
لکن اگر در دو سند جداگانه، ابتدا مهریه را ابرا و ذمه زوج را از مهریه بری کرده اید و سپس در یک سند وکالتنامه جداگانه، حق طلاق را در مقابل ابرای مهریه اخذ کرده اید؛ امکان رجوع به مهریه ای که ابرا شده وجود ندارد و در طلاق خلع نیز، هیچ راهی غیر از رجوع به مابذل برای ابطال طلاق وجود ندارد چرا که در طلاق خلع، زوج نیز شخصاً مانند طلاق رجعی، بدواً و رأساً حق رجوع به شما را در دوران عده طلاق نخواهد داشت.

اینکه در حین جاری شدن خطبه طلاق در حالت طهر نبوده و یا در طهر مواقعه بوده باشید نیز دلیل ابطال مسائل قضایی، حقوقی و اداری طلاق نیست بلکه صرفاً خطبه شرعی طلاق جاری شده را باطل میکند که میتوانید در اولین فرصتی که در حالت طهر غیرمواقعه قرار داشتید، مجدداً خطبه شرعی طلاق را اصالتاً یا وکالتاً به زبان جاری نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طلاق از نظر قانونی صادر شده بعد از عده مجدد می توانید ازدواج کنید