مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن بچه توسط خانواده شوهر در صورت زندانی بودن شوهر

شوهرم ب جرم قتل زندان است ایا خانواده او میتواننددختر 5 ساله ام را از من بگیرند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر حضانت با شماست مگر صلاحیت نداشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است پس از آن با پدر است و با توجه به زندانی بودن ایشان حضانت همچنان با مادر است مگر عدم صلاحیت، جنون یا ازدواج مادر. البته نفقه با پدربزرگ پدری است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
حضانت تا 7 سال با مادر است و پس از آن مصلحت طفل در نظر گرفته خواهد شد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام خیر تا 7سالگی حضانت بچه باشماست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
حضانت و سرپرستی و نگهداری از فرزند بر عهده شما است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر به هیچ عنوان نمی‌توانند فرزند را از شما بگیرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ حضانت فرزند تا سن 7 سالگی بر عهده مادر می‌باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از آن نیز تا زمانی که پدر در قید حیات است با پدر است مگر آنکه عدم صلاحیت ایشان ثابت شود که به شما می‌رسد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
حضانت دخترتان تا 7 سالگی قانوناً با شماست و بین 7 سالگی تا 9 سالگی با پدرش ولی اگر بین 7 تا 9 سالگی پدرش در زندان باشد، با توجه به مصلحت کودک، شما بعنوان مادر، در اولویت نگهداری و حضانت از فرزندتان هستید و نمیتوانند دخترتان را بگیرند و تازه پدربزرگ پدری فرزندتان درصورتیکه شوهرتان حقوقی و درآمدی ندارد، باید نفقه نگهداری از فرزندتان را نیز به شما بپردازد و میتوانید از این بابت در دادگاه شکایت کرده و درخواست نفقه از پدربزرگ کنید و پس از 9 سالگی نیز، خود کودک انتخاب میکند که با کدام طرف زندگی کند و بحث حضانت، منتفی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت فرزند تا هفت سالگی با شماست.بعد از آنهم با اثبات عدم صلاحیت شوهر می توانید سلب حضانتش کنید.