مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و فرزند نامشروع

آیا خانمی که درخواست مهریه کرده در عین حال فرزند نامشروع نیز به دنیا آورده و با تست DNA ثابت شده ، مهریه به آن تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان مطالبه مهریه وجود دارد
و مهریه به قوت خود باقی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در هر حال مهریه به ایشان تعلق می‌گیرد لذا مجازات کیفری به خاطر وقوع جرم تاثیری در حقوق مالی ایشان ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مهریه در هر صورت تعلق می گیرد.
صرفاً در صورت فسخ نکاح به دلیل فریب در نکاح از طرف زوجه مهریه تعلق نمی گیرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله مهریه از جانب ایشان قابل مطالبه است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله متاسفانه مهریه ساقط نمیشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. مهریه و حقوق مالی ارتباطی به ارتکاب جرم ایشان ندارد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مهریه قابل مطالبه است اما طرفین در این جور موارد بهتر است که راهنمایی گرفته و از حقوق خود و همچنین مشکلات آتی با خبر شوند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ مهریه در صورت خیانت زوجه نیز بایستی پرداخت گردد.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
مهریه زن ربطی به ارتباط نامشروع و ارتکاب زنا از طرف وی ندارد و درهرحال باید مهریه ایشان پرداخت شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله.اثبات رابطه نامشروع و حتی زنا مجازات خود را دارد اما ساقط کننده مهریه زوجه نیست.