مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت مهریه

باسلام خدمت وکلای محترم بنده مهریه عروسم را تارسیدن پسرم به سن 18سالگی ضمانت کردم وقبل ازرسیدن پسرم به سن 18سالگی عروسم درخواست مهریه کرده است ودادگاه بنده را به پرداخت مهریه محکوم کرده حال پسربه سن 18سال به بالا رسیده چکاربایدبکنم تاازگردن بنده ساقط شود راه دارد یاخیر لطفا راهناییم بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چون مطالبه کرده بنظر مسؤلیت به قوت خود باقی است
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما به عنوان ضامن مسئول پرداخت مهریه هستید در صورتی که ناتوان از آنید، اعسار تقدیم نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بنظر تعهد شما پابرجاست در عین حال متن تعهد شما و آرای صادره نیازمند بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مفاد شرط ضمانت مشروط مهریه بررسی گردد
با شرایط خاصی امکان رفع مسئولیت شما از پرداخت مهریه وجود خواهد داشت

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به عندالمطالبه بودن مهریه ، ضمانت شما پا برجاست. فقط می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام مسولیت شما درخصوص تهعد مستقر گشته ومیتوانید دادخواست اعسار دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به زمان مطالبه شما ضامن هستید.جزئیات نیاز به بررسی دقیقتر دارد

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. شما مسئول پرداخت مهریه هستید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما طبق حکم محکومیت بایستی مهریه را پرداخت نمائید و سپس می‌توانید از پسرتان مطالبه نمائید.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
متن توافقات اولیه راجع تعیین و بازپرداخت مهریه باید تخصصاً بررسی گردد تا بتوان بطور دقیق اظهارنظر نمود لکن درفرض سوال؛ نوع ضمانت، ضمان نقلی است و با توجه به زمان مطالبه دینی که غایت پرداخت آن نیز عندالمطالبه بوده؛ دین بر ذمه شما مستقر و از ذمه پسرتان ساقط شده است.
جهت بررسی دقیق متن میتواند ایمیل بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مطالبه قبل از 18 سالگی و رای دادگاه به صورت قطعی قبل از 18 سالگی صادره شده است شما مسئول پرداخت می‌باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام با توجه به اینکه قبل از 18 سالگی مطالبه کرده به نظر باید پاسخگو باشید.
اگر اموالی ندارید می توانید دادخواست اعسار بدهید.