مشاوره حقوقی رایگان - وكالت به خواهرم

سلام ٩سال پيش من و ٢خواهر ديگرم جهت فروش خانه و يک زمين كه همه شريک بوديم به خواهر ديگرمان وكالت داديم من در آن زمان ٢٣ساله بودم و الان ٣٢ سال دارم زماني كه من براي دادنِ وكالت به دفتر خانه رفتم چيزي جز يك امضا به خاطر ندارم و از اينكه وكالت چه بوده يادم نيست تنها چيزي كه گفت اين بود كه فقط جهت فروشِ همان دو ملك بود. ٢خواهرِ ديگرم هم همين اطلاعات را دارند ، چند روز پيش كه به بانك مراجعه كردم براي راه اندازه اس ام اس بانك و .. آنجا فهميدم حسابِ بانكي ام هم شماره تلفن همان خواهرم كه وكالت مارا داشت وارد شده و متصدي باجه گفت وكالت داده بوديد گويا به كسي؟ اين دروغ كه فقط وكالت براي همان زمين و خانه بوده مثل اينكه به وكالت تام رو شده! من چه كاري از دستم بر مياد ميخوام وكالتم رو پس بگيرم از ايشان چون سابقه ي گرفتن پرينت موبايلِ من رو هم داشتن كه فهميدم و از اين جاسوس بازي ها بدونِ آبرو ريزي خلاص شوم و فقط وكالتم را كه نميدانم چيست بلاعزل است تام است يا ...... هر چه برگه ي آنرا هم ندارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام به دفتر خانه ای که وکالت در آنجا تنظیم شده است مراجعه نمایید و درخواست رونوشت از سند وکالت تنظیم شده را بنمایید و با مطالعه متن آن متوجه شوید که آیا وکالت بلاغزل است یا خیر و حدود اختیارات ایشان در وکالت نامه چه بوده است اگر وکالت بلاغزل تنظیم و ایشان از ادامه وکالت انصراف خود را اعلام ننمایند باید از طریق دادگاه برای ابطال وکالت نامه اقدام نمایید . موفق باشید .