مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

باسلام بنده به پرداخت مهریه عروسم محکوم شده ام تجدیدنظر درخواست کردم بازم هم محکوم شدم الان وضعیت خوبی ندارم برای پرداخت چکارباید بکنم تا طرف حکم جلب بنده را نگیرد

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جلب محقق می‌شود بهتر است اعسار از پرداخت محکوم به، تقدیم نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام دادخواست اعسار از پرداخت بدهید تا تقسیط شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اعسار قسط بندی با شهود دو تا مرد و فرم لیست اموال بدهین

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از ابلاغ اجراییه نسبت به ثبت دادخواست اعسار اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اعسار از محکوم به اقامه نمایید
و باید حکم قطعی اعسار شما صادر گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید درخواست اعسار از طریق دفتر خدمات قضایی شهرتان ثبت کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. دادخواست اعسار بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
پس از صدور اجراییه از دادگاه بدوی و ارجاع پرونده به اجرای احکام و ابلاغ اجراییه به شما؛ 30 روز مهلت دارید که با معرفی تمام اموال و دارایی های موجود خود، دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید و حداقل2 تا 3 شاهد معرفی کنید که از عدم توان پرداخت شما و میزان دین شما اطلاع دقیق و کامل داشته باشند.
به این طریق تا پایان تشکیل جلسات رسیدگی به دادخواست اعسار و صدور حکم قطعی برای آن، عروستان نمیتواند حکم جلب شما را بگیرد و بعد از صدور حکم قطعی نیز درصورتیکه اعسار شما پذیرفته شود، حکم جلب و حبس منتفی است و مهریه ایشان برای شما تقسیط میشود.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در صورتی که مالی ندارید میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تنظیم و به دادگاه ارائه دهید تا دادگاه مبلغ بدهی را تقسیط نماید

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام ابهام دارد شما به پرداخت مهریه عروستون محکوم شدین؟
شما پدر شوهر ایشان هستین؟
اگر جواب سوالات بله هست توی دادنامه بایستی قید شده باشه از محل ماترک