مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند پسر

سلام وقت بخیر، سال گذشته نفقه پسرم 850 هزار تومان در ماه بود آیا سال جدید و سال‌های پیش رو افزایش نفقه وجود دارد یا همین مبلغ تا سن بلوغ ادامه دارد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قطعا مبالغ تغییر خواهد نمود ولیکن باید دادخواست تعدیل نفقه مطرح شود تا امکان افزایش وجود داشته باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می‌توانید افزایش نرخ نفقه را بر اساس نرخ تورم بخواهید تحت عنوان تعدیل نفقه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ
شما باید دادخواست تعدیل اقساط نفقه را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تعدیل نفقه مطرح گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
افزايش مي يابد و با جلب نظر كارشناس رسمي دادخواست دهيد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تعدیل نفقه از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد تا النهایه میزان نفقه با حکم دادگاه افزایش پیدا نماید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید تقاضای تعدیل نفقه بدهید .
موفق باشید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید درخواست تعدیل نفقه فرزند بر اساس نرخ تورم دهید تا افزایش یابد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
می توانید دادخواست تعدیل (افزایش) نفقه بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌بایست دادخواست تعدیل نفقه را به دادگاه خانواده تقدیم نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام دادخواست تعدیل نفقه بدهید تا افزایش یابد