مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت دیه

سلام علیکم... در آبان 1401ماشین باپسرم که پیاده بودتصادف کردوپای چپش درناحیه پایین زانو شکست ودرخرداد1402دادگاه حکم دیه مقدر داد ولی تا امروز هنوز پرداخت نشده... چکار باید کرد؟ پیشاپیش از پاسخ گویی شما ممنونم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از شعبه اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید.
موفق باشید .

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید از واحد اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید و درخواست اجرای حکم بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم قطعی شده می‌توانید درخواست اجرا نمایید تا به نرخ روز محاسبه و پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما خودتان باید از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پرداخت دیه هر چقدر به تاخیر افتد به ضرر مسئول پرداخت خواهد بود زیرا محاسبه دیه به نرخ روز خواهد بود از طریق شعبه اجرای احکام کیفری پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم قطعی دیه صادر شده باشد می‌توانید درخواست اجرا را از اجرای احکام بخواهید تا بلافاصله انجام شود و به نرخ روز محاسبه خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه پیگیری کنید دیه به نرخ روز محاسبه و باید تادیه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در موارد شبه عمد ، متهم و شرکت بیمه می تواند دیه را در ظرف 2 سال پرداخت نماید
ولی شرکت بیمه ، اصولا سریع
دیه را پرداخت خواهد کرد
و پرداخت دیه شما ، باید طبق قیمت روز پرداخت گردد
شما باید به نمایندگی بیمه مراجعه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پیگیری کنید بابد به نرخ روز پرداخت سود