مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار سفته

سلام سفته از بدهکارم تو کافه گرفتم
الان از من شکایت کرده که صدار ضبط شده داره من تحدید به قتل و ضرب شتم کردمش چند روز قبل از دادن سفته و سفته رو از رو اجبار تو کافه بهم داده ایا سفته های اعتبار داره حتی اگه تحدیدش اثبات بشه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی اکرا یا تهدید محرز گردد جرم علیه شما متصور است با عنوان جرم اخذ دستوشته به زور و اکراه

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه وجود اکراه و اجبار ثابت شود امکان مطالبه از شما سلب خواهد شد و البته تهدید نیز در جای خود قبلیت پیگیری قضایی خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در محاکم حقوقی به صدا و فیلم توجه نمی‌شود بلکه در محاکم کیفری است که به صدا و فیلم توجه می‌شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مشخص گردد که اخذ سفته از بابت چه موردی بوده است
امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت