مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار سفته

سلام سفته از بدهکارم تو کافه گرفتم
الان از من شکایت کرده که صدار ضبط شده داره من تحدید به قتل و ضرب شتم کردمش چند روز قبل از دادن سفته و سفته رو از رو اجبار تو کافه بهم داده ایا سفته های اعتبار داره حتی اگه تحدیدش اثبات بشه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر تهدیدش اثبات شود دو سال حبس ک بی اعتباری سفته هاست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر تهدید اثبات شود خیر معتبرنیست چون شما دارنده باحسن نیت نیستید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در حال حاضر سفته ها اعتبار دارد و اگر بخواهد از شما شکایت کند موضوع جنبه کیفری دارد و مطالبه سفته ها جنبه حقوقی دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اصل بر اعتبار است مگر خلاف آن ثابت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه اعتباری ندارد و می توان دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح کرد

.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
وقتی از چک رفع سوء اثر شود مهم نیست که در چه تاریخی برگشت خورده و در چه تاریخی از آن رفع سوءثر شده است نگران تاریخ آن نباشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته به نحو دقیق پاسخ داده شده است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اجبار و تهدید ش ثابت شود سفته را باید برگردانید