مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بدون تاریخ

سلام
بنده از یکی از آشناها ماشین قسطی خریدم و تعویض پلاک کردم به نام خودم ولی چون اقساط هنوز مونده بود و من چک نداشتم برای ضمانت ، مجددا وکالت تعویض پلاک بدون تاریخ دادم به آشنامون ولی همه مدارک ماشین دست خودمه و فقط وکالت دست ایشونه.
میخوام بدونم آیا بعد از تموم شدن اقساط لازمه ایشون بیاد دفتر خونه و وکالتی که بهش دادم رو باطل کنه یا نیازی نیست و من میتونم یک وکالت تعویض پلاک به کس دیگه بدم و ماشین رو بفروشم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکیل مجاز است که وکالت‌نامه فوق را به شخص ثالث واگذار نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر صرفا موضوع وکالتنامه تعویض پلاک باشد خیر نیازی به این کار نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیازی به ابطال وکالتنامه نیست.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
قبل از اقدام وی می توانید بفروشید .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید نسبت به اعطای وکالت مجدد اقدام نمائید و نیازی نیست در مورد وکالت قبلی، اقدامی بنمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

اگر وکیل در وکالتنامه اختیار فروش مورد وکالت را داشته باشد می تواند خودرو را انتقال بدهد و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر وکالت بلاعزل داده‌اید باید به همراه ایشان به دفترخانه مراجعه و ایشان را عزل کنید سپس به شخص دیگری وکالت تعویض پلاک بدهید و ماشین را بفروشید اگر وکالت بلاعزل نیست هر زمان می‌توانید ایشان را عزل کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن وکالت نامه دارد و حسب اینکه وکالت بلاعزل بوده یا خیر و .... پاسخ متفاوت خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید وکالت بدهید نیازی به ابطال قبلی نیست