مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق مبنی بر سوء رفتار

سلام خدمت شما حدود 3 ماه قبل نامزد من اومده درخواست طلاق داده به خاطر سوء رفتار ، الان حدود 2 سال میشه که ما عقد کردیم ولی عروسی نگرفتیم ، از زمان عقد تا دو ماه قبل رابطمون خوب بود ، ولی زمانی که درخواست طلاق داده همش حرف های رکیک میزنه که منم جوابش بدم و بتونه ازم مدرک جمع کنه ، آیا میتونه طلاق بگیره یا خیر ، تو دوران عقد هم باکره نبودن و رابطه داشتیم ، و آیا الان باید از من تمکین داشته باشه یا خیر

پاسخ ها :

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

سلام
طلاق به درخواست زوجه باید طبقرشروط، ضمن عقد ویا بدلیلرعسر وحرج باشد که ظاهرا ایشان این شرایط را ندارند در مورد تمکین هم ایشان حق حبس ندارد وبابد تمکین نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان الان حق حبس ندارد شما فورا اقدامات قانونی را انجام دهید تا برای شما مشکلی ایجاد نشود یا به وکیل مراجعه کنید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

چون حق حبس ندارند باید تمکین کنند و برای طلاق هم باید دلایل محکمه پسند داشته باشن

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر یکی از شرایط دوازده گانه سند ازدواج(شروط ضمن عقد) اتفاق بیافتد، می‌تواند طلاق بگیرد. تا زمانی که همسر شماست مکلف به تمکین از شما نیز هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الزام به تمکین متصور است....
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان ملزم از تمکین نماید، دادخواست تقدیم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده با توجه به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک موجود می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورت اثبات عسر و حرج میتواند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولا طلاق از جانب زوجه بسیار سخت و نیاز به اثبات شرایط عسروحرج است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

خیر . اما حتما با وکیل مشاوره داشته باشید
مشهد هستید درخدمتم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید عسر و حرج خود را ثابت کند( نیاز به ادله دارد)

محسن قربانی

محسن قربانی :

اختیار طلاق برابر با قانون با زوج است و نه زوجه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بخواهد طلاق بگیرد باید بتواند عسر و حرج خود را اثبات نماید.
در حال حاضر ملزم به تمکین می باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

درخواست طلاق از سوی زوجه در دادگاه خانواده اگر وکالت طلاق از سوی زوج نداشته باشد می‌بایست مطابق قانون دلایلی را اثبات کند تا بتواند از شوهر خود تقاضای طلاق نماید. زوجه پس از عقد دائم می‌بایست از زوج تمکین نماید لیکن زوج نیز می‌بایست وسایل خانه و غیره را برای زندگی مشترک فراهم نماید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طلاق نمیتواند موفق شود ولی مهریه اری البته زوج و زوجه مشخص نشده

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام الزام به تمکین بزنید و حتما یا وکیل مشورت بگیرید تا راه هارا اطلاع دهند