مشاوره حقوقی رایگان - لنج دریایی کلاهبردار

باسلام بنده 120 کیلو تیشرت از دبی خریدم دادم لنج بیاره لنجی اورده بارمو نمیده 70 روز گذشت نمیداد من گفتم بده به درروغ گفت گمرک گرفته کلاهبرداره چجوری ثابت کنم منم استوری گذاشتم کلاهبرداره میگه ازت شکایت میکنم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست استرداد اموال منقول با مستندات و دلایل علیه ایشان بدهین که اموال مربوط به شما را تحویل نمی دهد ، در خصوص کلاهبردار به ایشان گفتین اگر مرتکب این کار نشده باشد افتراهٔ هست

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر وجهی به شخص مذکور داده اید می توانید دعوی استرداد مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

محمدرضا جوابی رحمانی

جناب آقای محمدرضا جوابی رحمانی :

میتونه ازتون شکایت کنه ولی اگه شما هم مدرکی دارید می تونید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه بار قاچاق بوده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که جرمی را به کسی منتسب کنید و نتوانید احراز نمایید جرم افترا متصور است اما در خصوص شرت‌های خریداری شده می‌بایست مطالبه آن را نمایید به لحاظ حقوقی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به شکایت و پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام رضایت او را کسب کنید میتوانید افترا شکایت کند

مریم مصطفی

سرکار خانم مریم مصطفی :

باسلام،بعدازینکه مطمئن شدین ازینکه اجناس دست گمرک نیست؛باتمام مدارک و بارنامه هاوشهودی که از بار اوردن شما مطلع هستن شکایتی به عمل بیاورین تحت عنوان خیانت درامانت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص ادعای خود اگر اجناس شما به عنوان قاچاق وارد کشور نشده است می‌توانید به گمرک مراجعه نمایید و اثبات کنید که مال متعلق به شماست و مراحل قانونی را پیگیری نمایید. همچنین اگر مطابق قانون مدارکی دال بر این که اموال غیر قاچاق را به لنج داده‌اید تا برای شما به ایران بیاورد می‌توانید از طریق تقدیم دادخواست به دادگاه استرداد اموال را مطالبه نمایید