مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه معرفی نامه به بانک توسط سازنده

باسلام بنده در سال 99 یه واحد آپارتمان در بنگاه معامله کردم که در متن آن ثمن‌ معامله حدود 880میلیون ذکر شد و مبلغ مذکور بصورت 250نقد و 6ماه بعد 250 و6ماه بعد200میلیون پرداخت بشود ومابقی با وام مسکن تسویه بشه الان بنده حدود یک میلیارد و دویست پرداخت کردم بدون وام مسکن ولی سازنده مدعی است باید 800میلیون دیگه بپردازم آیا واقعا ادعای ایشون درسته ودر ضمن روی ملک مذکور 350 میلیون وام مسکن گرفتن که حتی حاضر به معرفی به بانک هم نمی‌شوند و بانک هم روی ملک مذکور اجرائیه صادر کردن تکلیف بنده چیست ممنونم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پاسخ دقیق بستگی به شرایط قرارداد دارد.وظیفه شما صرفا پرداخت ثمن مندرج درقرارداد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مطلقا
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با توجه به قرارداد خرید میتوانید الزام فروشنده به انجام تعهدات را بخواهیید