مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی دوبل ساعد

با سلام
من برج 8 سال 98 در پادگان حین انجام بازی فوتبال دچار شکستگی باز رادیوس و اولنا چپ و سابلاکسیشن مفصل مچ و druj چپ با جابجایی و خورد شدگی و پارگی تاندون های اکستانسور و فلکسور کارپی همراه با آسیب عصب اولنا و اسکین لاس 2*2 سانتی متر در هر دو استخوان شدم به نظر شما چند درصد دیه تعلق میگیرد ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین میزان آسیب و میزان دیه امری کارشناسی و در حیطه دانش پزشکی قانونی است

یک وکیل

ابتدا بايد نوع و ميزان اسيب ها ( شكستگي ، پاره گي ، ترميم يا عدم امكان ترميم دائمي ) در دادگاه تعيين شود ميزان ديه در قانون مشخص است اگر ديه تعلق نگيرد دادگاه با نظر خواهي از كارشناس مربوط مبلغ ( ارش) تعيين مي كند
نكته مهم: ممكنه مشمول اداره بيمه شويد و بيمه بخاطر غير عمدي بودن حادثه بپردازد