مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه

سلام.تنها ملک بنده که سه دونگ از ملک ویلایی بود از طریق عملیات اجرای اداره ثبت که 480 میلیون کارشناسی شد بنام همسرم خورد.من در شورا اعتراض کردم و شورای عالی ثبت ملکمو جز مستثنیات قرار داده.میخواستم بدونم ایا میشود با این رای ملکمو پس بگیرم.اگر وکیل خواسته باشم هزینه وکیل چقدر میباشد ممنون.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ملک مطابق حکم قضایی به نام همسرتان منتقل شده باشد اعاده آن متصور نیست و در خصوص وکیل نیز نیاز به توافق با ایشان مطابق ماده 10 قانون مدنی و ماده 19 لایحه استقلال وکلای دادگستری با در نظر گرفتن حق تعرفه وکلا و کارشناسان است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق الوکاله وکیل توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد و رویه ایشان

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله بعد از اون به هیات اختلاف ثبتی استان برمی گرده و هزینه وکیل متغیر هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان پذیراست

حق الوکاله توافقی سم اصولاً 10 درصد خواسته

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است.
حق الوکاله امری توافقی است که نیاز به برگزاری جلسه دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید پرونده اجرایی ثبت شما رویت شود هزینه و حق الوکاله توافقی است و هر وکیل بنابر تجربه و بتحر د تخصصی که دارد حق الوکاله نیز متفاوت است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان باز پس گیری ملک وجود دارد حق الوکاله وکیل توافقی است بین 10 تا 15 درصد ارزش ملک.