مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل مفارقت جسمانی

طلاق یکطرفه
با عرض سلام و روز بخیر. زوجه در حدود دو سال پیش منزل را بی دلیل ترک کرد و در حال دریافت مهریه میباشد. دادگاه بدوی و تجدیدنظر او را ملزم به تمکین کرد اما او تمکین نکرد و تقاضای طلاق یکطرفه بدلیل واهی عسر و حرج داد که در دادگاه های بدوی، تجدیدنظر و حتی در دیوان عالی رد شد. بنده خواهان ادامه زندگی هستم و به هیچ وجه قصد طلاق ندارم. اما وکیل او می گوید بعد از گذشت چند سال تقاضای طلاق عسر و حرج بعلت مفارقت جسمانی ناشی از دوری از هم می دهیم و طلاق یکطرفه می گیریم. سوال اینکه ایا دادگاه در حالیکه من خواهان ادامه زندگی هستم و و از شروط عقد تخطی نکردم و او خودش منزل را ترک کرد و تمکین نکرد و خودش عامل مفارقت بوده ، به همین راحتی و بدون رضایت من میتواند طلاق بگیرد؟ا

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. خیر شما به همین صورت دفاع کنید که قصد ادامه زندگی دارید طلاقش مجدد رد میشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer